Τέμπη: «Μαμά μη με αγκαλιάζεις σφιχτά. Πονάω» – Πατέρας αναζητούσε τις δίδυμες κόρες του που βρέθηκαν νεκρές

Δραματικές ώρες ζουν οι οικογένειες των επιβατών των δύο αμαξοστοιχιών, που μετέφεραν 350 ανθρώπους και συγκρούστηκαν μετωπική παίρνοντας φωτιά.

Η επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη, την ώρα που μεγάλα είναι ερωτήματα για τις ευθύνες.

Aπελπισμένοι οι συγγενείς όσων δεν είδαν τους οικείους τους να αποβιβάζονται από τα λεωφορεία με επιζώντες

Ορισμένοι από όσους δεν βρήκαν τους δικούς τους στο σταθμό της συμπρωτεύουσας ξεκίνησαν για τα νοσοκομεία, όπου μεταφέρθηκαν τραυματίες. Μεγάλη συγκίνηση όσοι αντικρίζουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα τυλιγμένους στις κουβέρτες

«ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ, ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ»: Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΙΑ ΜΑΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ

Με δάκρυα και αγκαλιές ξέσπασαν οι συγγενείς μόλις αντίκρισαν τις οικογένειες και τους φίλους τους, οι οποίοι έφτασαν με το πρώτο λεωφορείο του ΚΤΕΛ, μετά την τραγωδία με τη σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπη. Τρομερή στιγμή είχαμε, δε, με μια μάνα να βλέπει την κόρη της να βγαίνει από το λεωφορείο. «Το παιδί μου, το παιδί μου»: Η στιγμή που μάνα βλέπει την κόρη της να βγαίνει από το λεωφορείο

«ΜΑΜΑ ΜΗ ΜΕ ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΙΣ ΣΦΙΧΤΑ. ΠΟΝΑΩ»

«Μαμά μη με αγκαλιάζεις σφιχτά. Πονάω» είπε μία κοπέλα στη μητέρα της.

ΠΑΤΕΡΑΣ ΑΝΑΖΗΤΟΥΣΕ ΤΙΣ ΔΙΔΥΜΕΣ ΚΟΡΕΣ ΤΟΥ – ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΝΕΚΡΕΣ ΛΙΓΟ ΑΡΓΟΤΕΡΑ

Ανείπωτη η αγωνία ενός πατέρα, που μέσα στο τρένο είχε τις δίδυμες κόρες του. Δυστυχώς λίγο αργότερα ο τραγικός πατέρας έμαθε την είδηση του θανάτου και των δίδυμων αδερφών. Ανείπωτος και βουβός ο πόνος απλώθηκε στην Καλαμπάκα στο άκουσμα ότι τα 3 νεαρά κορίτσια – δίδυμες και η πρώτη ξαδέρφη τους-  συγκαταλέγονται μεταξύ των νεκρών του τραγικού δυστυχήματος με τα τρένα στα Τέμπη. Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr έχει γίνει ήδη η αναγνώρισή τους, ενώ η είδηση έχει βυθίσει στο πένθος την Καλαμπάκα καθώς πρόκειται για πολύ γνωστή οικογένεια, με έντονη επιχειρηματική δράση στην πόλη.

Η οδυνηρή διαδικασία αναγνώρισης και ταυτοποίησης των θυμάτων γίνεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, ενώ για ορισμένα χρειάζεται να υπάρξει διαδικασία μέσω DNA λόγω απανθράκωσης.

Σχετικά με το σιδηροδρομικό δυστύχημα που σημειώθηκε βραδινές ώρες της 28-02-2023 στα Τέμπη, οι οικείοι και συγγενείς των επιβατών της αμαξοστοιχίας που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα – Θεσσαλονίκη μπορούν να απευθύνονται στη Διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας, στα τηλέφωνα: 2410 683175 και 2410 683176, για παροχή πληροφοριών για τους επιβάτες που μετακινήθηκαν με ασφάλεια στη Θεσσαλονίκη καθώς και για όσους έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

► Το τηλέφωνο για την ενημέρωση των συγγενών είναι το εξής: 240683175-6.