Θρίλερ με τη δολοφονία στα Ιωάννινα – Το θύμα βρέθηκε σε σακούλες

Συναγερμός σήμανε στις Αρχές μετά τον εντοπισμό της σορού ενός άνδρα στα Ιωάννινα, ωστόσο ακόμα μένουν πολλά ερωτήματα να απαντηθούν.
Σύμφωνα με πληροφορίες, όλες οι ενδείξεις αυτή τη στιγμή δείχνουν πως πρόκειται για δολοφονία ενός άνδρα, αγνώστων ως τώρα στοιχείων.

Οι δράστες φαίνεται πως δεν διέπραξαν επί τόπου την δολοφονία, αλλά μετέφεραν τη σορό του άνδρα στο σημείο που βρέθηκε σήμερα το πρωί.

Όσον αφορά στις συνθήκες υπό τις οποίες βρέθηκε, είχε στο αριστερό του χέρι ζευγάρι χειροπέδες που στην άλλη τους άκρη βρισκόταν δεμένο ένα όπλο. Άγνωστο παραμένει για την ώρα, αν αυτό το όπλο χρησιμοποιήθηκε για την δολοφονία του άνδρα.

Παράλληλα, ο άνδρας βρέθηκε τυλιγμένος με σακούλες σκουπιδιών στο κεφάλι και τα πόδια του, ενώ ο κορμός του εξείχε. Στο σώμα του φαίνεται πως έχει τραύματα, όμως μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά περισσότερα στοιχεία. καθώς αναμένεται ιατροδικαστής στο σημείο ώστε να ξεκινήσει και η διαδικασία της ταυτοποίησης.

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν είχε δηλωθεί εξαφάνιση στην περιοχή και οι Αρχές εξετάζουν κάμερες στον δρόμο για την περιοχή Φρόντζου.

Διαβάστε επίσης:

Ανατροπή με τον νεκρό άνδρα στα Γιάννενα – Δίπλα του βρέθηκε σημείωμα