Τρία προϊόντα ΗΠΕΙΡΟΣ διακρίθηκαν για τη γεύση τους στα Great Taste Awards 2022

Η κλασική ΗΠΕΙΡΟΣ Φέτα Π.Ο.Π., η ΗΠΕΙΡΟΣ Βιολογική Φέτα Π.Ο.Π. και η ΗΠΕΙΡΟΣ Αλειφωτή με φέτα διατήρησαν τα περσινά τους χρυσά αστέρια ξεχωρίζοντας και φέτος για την ποιότητα και τη γεύση τους στα Great Taste Awards 2022, που έλαβαν χώρα στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Συγκεκριμένα, η ΗΠΕΙΡΟΣ Φέτα Π.Ο.Π. έλαβε ένα χρυσό αστέρι αποσπώντας θετικά σχόλια για το πλούσιο, κρεμώδες άρωμά της, τα σωστά επίπεδα αλατιού και την ισορροπία μεταξύ πρόβειου και κατσικίσιου γάλακτος. Η ΗΠΕΙΡΟΣ Βιολογική Φέτα Π.Ο.Π. απέσπασε δύο αστέρια και εντυπωσίασε τους κριτές με το κατάλευκο χρώμα της, την κρεμώδη υφή της, τις νότες βοτάνων, τη φρεσκάδα και την ευελιξία που τη χαρακτηρίζουν. Τέλος, η πιο πρόσφατη προσθήκη της εταιρείας, η ΗΠΕΙΡΟΣ Αλειφωτή με φέτα διατήρησε το ένα αστέρι της για τα επίπεδα αλατιού και οξύτητας, τα αρώματα γιαουρτιού και τη φρέσκια, ισορροπημένη γεύση της.

Τα προϊόντα της ΗΠΕΙΡΟΣ ξεχωρίζουν σταθερά κάθε χρόνο σε καταξιωμένους, διεθνείς διαγωνισμούς που αξιολογούν και επιβραβεύουν προϊόντα τροφίμων από όλο τον κόσμο. Η αυθεντική τους γεύση, οι συνεχείς  επενδύσεις σε τεχνολογία και καινοτόμες πρακτικές, η πολυετή εμπειρία και γνώση της παράδοσης είναι μόνο μερικά από τα συστατικά της επιτυχίας τους.