Τριπλή χρυσή διάκριση για τα προϊόντα φέτας Π.Ο.Π. της ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕΒΕ στα Monde Selection 2021

Για ακόμη μία χρονιά, τρία προϊόντα της ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕΒΕ ξεχώρισαν για την υψηλήποιότητα και γεύση τους και διακρίθηκαν με το Χρυσό Βραβείο Ανώτερης Ποιότητας στον 60 ο Διαγωνισμό από το Διεθνές Ινστιτούτο Monde Selection.

Η παραδοσιακή ΗΠΕΙΡΟΣ Φέτα Π.Ο.Π. επιβραβεύτηκε και πάλι για την αυθεντική γεύση της, το πλούσιο άρωμά της και τη σταθερά κορυφαία ποιότητά της. Η ΗΠΕΙΡΟΣ Φέτα Π.Ο.Π. με 40% λιγότερο αλάτι, απέσπασε επίσης το χρυσό βραβείο, αποδεικνύοντας ότι παρόλο που έχει σημαντικά λιγότερο αλάτι, διατηρεί όλα τα ποιοτικά και οργανοληπτικά χαρακτηριστικά της κλασικής φέτας ΗΠΕΙΡΟΣ. Τέλος, για την εξαίσια γεύση της και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της, βραβεύτηκε από τους κριτές και η ΗΠΕΙΡΟΣ Βιολογική Φέτα Π.Ο.Π., που παράγεται αποκλειστικά από ελληνικό, βιολογικό, αιγοπρόβειο γάλα.

Το Monde Selection είναι ένα Διεθνές Ινστιτούτο Πιστοποίησης Ποιότητας, με έδρα τις Βρυξέλλες, που εδώ και 60 χρόνια, επιβραβεύει καταναλωτικά προϊόντα από όλο τον κόσμο, μέσα από μία ενδελεχή διαδικασία αξιολόγησης των οργανοληπτικών τους χαρακτηριστικών, σε συνεργασία με πάνω από 80 σεφ βραβευμένους με αστέρια Michelin, οινολόγους διεθνούς φήμης, καθηγητές πανεπιστημίων, διατροφολόγους και
άλλους διακεκριμένους επαγγελματίες του κλάδου.

Η Φέτα ΗΠΕΙΡΟΣ κατέχει σταθερά εδώ και χρόνια μία μοναδική θέση στο τραπέζι και στην καρδιά των Ελλήνων και ξένων καταναλωτών. Και για τις 3 εκδοχές της έχει αποσπάσει συνολικά μέχρι σήμερα 57 βραβεία από κορυφαίες, παγκοσμίως αναγνωρισμένες διοργανώσεις και μπορεί να θεωρηθεί ως η πιο πολυβραβευμένη φέτα στον κόσμο!