Γέμισε κόσμο το Αρσάκειο Ιωαννίνων στην Ανοιχτή Ημέρα (Open Day)

Εκατοντάδες επισκέπτες βρέθηκαν το Σάββατο 9 Απριλίου 2022 στο Αρσάκειο Ιωαννίνων στο πλαίσιο της  Ανοιχτής Ημέρας (Open Day) του Νηπιαγωγείου, Δημοτικού & Γυμνασίου και συμμετείχαν σε πρωτότυπες δημιουργικές δράσεις και βιωματικά εργαστήρια περνώντας ένα εξαιρετικά ευχάριστο πρωινό σ’ ένα ηλιόλουστο καταπράσινο περιβάλλον.

Δημιουργική γραφή, ρητορικοί αγώνες, πειράματα, μαθηματικά παιχνίδια, επιχειρηματικότητα, street art, προσομοίωση MUN, δημιουργία κόμικ, εκπαιδευτική ρομποτική, SHTEAM, e-arsakeio, ξένες γλώσσες, φιλαναγνωσία, καλλιτεχνικά, μουσική, θεατρικό παιχνίδι, περιβαλλοντικές δράσεις και αθλοπαιδιές κέρδισαν τις εντυπώσεις!

Γονείς και μαθητές όλων των ηλικιών εξέφρασαν τον ενθουσιασμό τους όχι μόνο για την άρτια οργάνωση της εκδήλωσης αλλά και για το ευχάριστο και ζεστό κλίμα που βίωσαν καθώς και για το υψηλό επίπεδο παιδείας που παρέχουν τα Αρσάκεια Σχολεία.

Η επιτυχία της Ανοιχτής Ημέρας (Open Day), η οποία αξίζει να σημειωθεί ότι είναι μοναδική για την περιοχή, την καθιστά για άλλη μία φορά θεσμό για γονείς και μαθητές της Ηπείρου. Ευχόμαστε και του χρόνου!