Γυναικοκτονία στα Γιάννενα: Την Πέμπτη θα απολογηθεί ο σύζυγος για το έγκλημα – Τι υποστήριξε αρχικά

Μουδιασμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο ακόμη μια υπόθεση συζυγοκτονίας με δράστη τον 69χρονο Σπύρος Νούτσο που ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου την 79χρονη γυναίκα του στα Ιωάννινα.Αρχικά προπάθησε να καλύψει τις πράξεις του, λέγοντας ότι η γυναίκα έπεσε και χτύπησε. Στη συνέχεια, όμως, ενώπιον των αστυνομικών ομολόγησε τη δολοφονία λέγοντας ότι δεν είχε σκοπο να σκοτώσει.

Η εικόνα της ατυχής γυναίκας από τα χτυπήματα που της προκάλεσε ο δράστης σοκάρει με την ιατροδικαστική εξέταση να αναμένεται να πραγματοποιηθεί αύριο.

Το απόγευμα της Κυριακής, ο 69χρονος με την 79χρονη διαπληκτίζονταν για μια ακόμη φορά. Οι καυγάδες και οι εντάσεις μεταξύ του ζευγαριού είχαν ενταθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Ο δράστης με απίστευτη μανία όρμησε στη σύζυγό του του και με τις γροθιές του τη χτύπησε στο πρόσωπο και το σώμα. «Καυγαδίσαμε όπως κάναμε κάθε φορά. Ναι την χτύπησα, αλλά δεν είχα σκοπό να τη σκοτώσω», δήλωσε ο 69χρονος.

Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία, ενώ έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη.