Η METRO γιόρτασε και τίμησε την Ημέρα του Πατέρα

Η METRO, τιμώντας τους εργαζομένους της, που κάθε μέρα δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους, σχεδίασε και υλοποίησε δύο σημαντικές ενέργειες ενδυνάμωσης των ανθρώπων της και  γιόρτασε μαζί τους, με αφορμή την Ημέρα του Πατέρα!

Συγκεκριμένα, στηρίζοντας τη μη κερδοσκοπική οργάνωση «Μέριμνα» δώρισε 1€ για κάθε  άνδρα εργαζόμενο στην εταιρεία, στη νέα πρωτοβουλία «Κάρτα Αγάπης». 

Πρόκειται για μία ενέργεια που λειτουργεί συμπληρωματικά στη στήριξη της METRO, στη  «Μέριμνα» που ξεκίνησε με αφορμή την ημέρα της Μητέρας και ολοκληρώθηκε με την ημέρα  του Πατέρα χθες Κυριακή 19/06. Με αυτή τη συνεργασία το συνολικό ποσό που συγκεντρώθηκε ξεπέρασε τις 11.000€. Μέσω αυτής της πρωτοβουλίας θα χρηματοδοτηθεί ένα πρόγραμμα στήριξης παιδιών που πενθούν την απώλεια του πατέρα τους. Η κατάλληλη ψυχολογική στήριξη, που θα τους παρέχει η «Μέριμνα», θα βοηθήσει τα παιδιά να αναπτύξουν νέα ψυχικά  αποθέματα και να διαχειριστούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το πένθος τους.

Παράλληλα, όλοι οι μπαμπάδες, εργαζόμενοι της εταιρείας, διάλεξαν τη σούπερ δύναμη που  τους ταιριάζει περισσότερο, μέσα από 5 συλλεκτικές κάρτες, που σχεδιάστηκαν ειδικά για  εκείνους. Κάθε πατέρας, με τις ιδιαίτερες ικανότητες και τα μοναδικά του χαρακτηριστικά έγινε  ο σούπερ ήρωας του παιδιού του! Στόχος αυτής της ενέργειας ήταν να αναδειχθεί ο σπουδαίος  και πολυσύνθετος ρόλος και το πρότυπο του πατέρα, μέσα στην οικογένεια, αλλά και στην  ευρύτερη κοινωνία!

Με επίκεντρο τον άνθρωπο και τους εργαζομένους της, η METRO συνεχίζει να ακολουθεί πιστά  τις αρχές της ισότητας και της συμπερίληψης που την διακατέχουν.

Στείλτε και εσείς την e-κάρτα αγάπης ακολουθώντας αυτό τον σύνδεσμο!