Η Βίκος, ως μέγας χορηγός στο Ioannina Lake Run 2021

Την κορυφαία δρομική διοργάνωση Ioannina Lake Run, που θα διεξαχθεί, το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Σεπτεμβρίου, στηρίζει η εταιρεία Βίκος, αποτελώντας για μία ακόμα χρονιά το μεγάλο χορηγό, στον 15ο Γύρο της Λίμνης των Ιωαννίνων.

Η αθλητική εκδήλωση με επίκεντρο την λίμνη Παμβώτιδα των Ιωαννίνων, έχει συνδέσει το όνομά της με σημαντικές κοινωνικές και περιβαλλοντικές δράσεις. Καθώς, φέτος, διανύουμε ακόμη μία δύσκολη από υγειονομικής πλευράς περίοδο, η συμβολή αλλά και η υποστήριξη σημαντικών δράσεων όπως το Ioannina Lake Run που ενισχύουν τη νοοτροπία της άθλησης και της ευγενούς άμιλλας, βρίσκονται στο επίκεντρο της φιλοσοφίας της Βίκος.

Η εταιρεία αποτελεί σταθερό και διαρκή συνοδοιπόρο του Ioannina Lake Run, που έχει αναχθεί, πλέον, σε σημαντικό θεσμό για την πόλη των Ιωαννίνων κι ευρύτερα της Ηπείρου. Για μια ακόμα χρονιά, δρομείς, διοργανωτές, εθελοντές κι όλοι όσοι συμμετέχουν στη σπουδαία αθλητική εκδήλωση θα δροσίζονται με το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΒΙΚΟΣ και τα Φυσικά Μεταλλικά Αναψυκτικά ΒΙΚΟΣ. Όπως και τις προηγούμενες χρονιές, έτσι και φέτος, ενεργό συμμετοχή πρόκειται να έχει η ομάδα Vikos Running Team, η οποία συμμετέχει σταθερά και στηρίζει τα αθλητικά και πολιτιστικά γεγονότα της πόλης των Ιωαννίνων.