Ιωάννινα: Από την Δευτέρα τα δύο δωρεάν δρομολόγια του Αστικού ΚΤΕΛ

Ξεκινούν από την Δευτέρα τα δύο δρομολόγια του Αστικού ΚΤΕΛ για την δωρεάν μετακίνηση από και προς το κέντρο της πόλης των Ιωαννίνων.
Η καθιέρωση των δρομολογίων αυτών είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας του Δήμου με το Αστικό ΚΤΕΛ και οι διαδρομές καθορίστηκαν και με την συμβολή του Τμήματος Τροχαίας.

Τα δρομολόγια θα γίνονται καθημερινά –εκτός Σαββατοκύριακου- από τις 9:00 πμ έως τις 15:00 και θα διαρκέσουν για όσο διάστημα θα εξελίσσονται έργα στο κέντρο των Ιωαννίνων.

Το πρώτο λεωφορείο θα ξεκινά από την οδό Κενάν Μεσαρέ και η διαδρομή είναι: Βογιάνου, Γεννηματά, Μακαρίου, Αλεξίου, Αγίας Μαρίνας, Ιατρίδου, Πλατεία, Λεωφόρος Δωδώνης, Βελισσαρίου. Ο τερματισμός θα γίνεται και πάλι στην Κενάν Μεσαρέ.
Το δεύτερο λεωφορείο θα ξεκινά από την Βορείου Ηπείρου και η διαδρομή περιλαμβάνει τις οδούς: Κομνηνών, Παύλου Μελά, Πουκεβίλ, 28ης Οκτωβρίου, Κεντρική Πλατεία, Αβέρωφ, Καραμανλή, Ευαγγελίδη, Παπανδρέου με τερματισμό στην Βορείου Ηπείρου.

Για τα συγκεκριμένα δρομολόγια δεν υπάρχουν προκαθορισμένες στάσεις. Οι πολίτες που θέλουν να μετακινηθούν προς ή από το κέντρο της πόλης μπορούν να κάνουν χρήση των λεωφορείων από όποιο σημείο επιθυμούν σε όλο το μήκος των προκαθορισμένων διαδρομών.