Κλείνει το καφέ στο Ιτς Καλέ – Δείτε την ανακοίνωση

Δυστυχώς κλείνει το σημείο κατατεθέν του Ιτς Καλέ, το καφέ που βρίσκεται εκεί σχεδόν 18 χρόνια.

Δείτε την ανακοίνωση που εξέδωσε το κατάστημα:

Αγαπητοί μας φίλοι,
Ήρθε δυστυχώς η ώρα, μετά από 17,5 ολόκληρα χρόνια, να αποχαιρετιστούμε και να κλείσει η πόρτα του Ιτς Καλέ που αποτελούσε αγαπημένο στέκι για πολλούς από εσάς.
Ένα μεγάλο κεφάλαιο κλείνει λόγω ανωτέρας βίας. Μία κυβερνητική απόφαση, χωρίς καμία απολύτως βάση και λογική, ήρθε να βάλει τέλος στο μαγαζί που σας συντρόφευσε με σεβασμό και μεράκι όλα αυτά τα χρόνια.
Ο διαγωνισμός που προκηρύχθηκε τον Φεβρουάριο για 59 αναψυκτήρια και εστιατόρια σε αρχαιολογικούς χώρους, μνημεία και μουσεία της χώρας κάθε άλλο παρά διαφανής ήταν, αφού οι περισσότεροι εν ενεργεία ενοικιαστές των χώρων δεν είχαν τη δυνατότητα συμμετοχής λόγω των επαίσχυντων όρων.
Δεν μας δόθηκε καμία απολύτως ευκαιρία συμμετοχής, ώστε να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να διατηρήσουμε το μαγαζί που με τόση αγάπη δημιουργήσαμε και να συνεχίσουμε να είμαστε στο πλευρό σας.
Σας ευχαριστούμε πολύ για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε αυτά τα 17,5 χρόνια. Τα χαμόγελά σας ήταν η καλύτερή μας ανταμοιβή και η κατ’ εξακολούθηση επίσκεψή σας η καλύτερη αναγνώριση της δουλειάς μας.
Δε θα πούμε αντίο… θα πούμε εις το επανιδείν γιατί οι δρόμοι μεταξύ φίλων δεν χωρίζουν ποτέ για πάντα.

Ακολουθήστε το ipeirotika.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Ήπειρο και την Ελλάδα