Το μήνυμα του Στράτου Ιωάννου για τον τραυματισμό του μετά το τροχαίο που είχε

Τροχαίο ατύχημα είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζα Στράτος Ιωάννου χθες το βράδυ.

Ο ίδιος παρά τον ελαφρύ τραυματισμό του θα πρέπει, όπως ανακοίνωσε ο ίδιο να απέχει για λίγο από τα καθήκοντά του. Το μήνυμά που έδωσε μετά το τροχαίο:

“Θέλω να ευχαριστήσω θερμά το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Πρέβεζας και του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, καθώς και το προσωπικό του ΕΚΑΒ, για την ακούραστη φροντίδα και το ενδιαφέρον τους κατά την διάρκεια της νοσηλείας μου, ύστερα από το τροχαίο ατύχημα που είχα σήμερα το πρωί.
Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω εσάς, τους πολίτες, για το ενδιαφέρον σας, για τα μηνύματα και τις ευχές σας για ταχεία ανάρρωση και να ζητήσω από όλους σας συγνώμη, αν δεν μπορώ να σας απαντήσω.
Δυστυχώς, παρότι ο τραυματισμός μου είναι ελαφρύς, οι θεράποντες ιατροί μου, έκριναν ότι πρέπει να παραμείνω μακριά από τα καθήκοντά μου για τις επόμενες ημέρες.
Έτσι λοιπόν, δεν θα μπορέσω να γιορτάσω μαζί με τους συμπατριώτες μου στο Θεσπρωτικό Πρέβεζας τον εορτασμό του Ιερού Ναού Γενεσίου της Θεοτόκου. Επιπλέον, δεν θα μπορέσω να παραστώ ούτε στις εργασίες του Διαζώματος στην Αρχαία Νικόπολη και την Αρχαία Κασσώπη.”

 

Ακολουθήστε το ipeirotika.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Ήπειρο και την Ελλάδα