Οι ΕΙΚΟΝΕΣ με τον Τάσο Δούση στα Ζαγοροχώρια – Δείτε και τα δύο επεισόδια

Μετά τα επεισόδια στα Ιωάννινα, οι ΕΙΚΟΝΕΣ με τον Τάσο Δούση ταξιδεύουν το κοινό και στα Ζαγοροχώρια.Στο Youtube ανέβηκαν και τα δύο επεισόδια.

Στο πρώτο επεισόδιο, με φόντο την άγρια ομορφιά του τόπου οι ΕΙΚΟΝΕΣ επισκέπτονται τα χωριά Άνω Πεδινά και Αρίστη και μας αποκαλύπτουν τα «διαμάντια» που κρύβουν τόσο σε διαμονή όσο και σε εστιατόρια και παραδοσιακά καφενεία! Ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του κάνουν ράφτινγκ στον Βοϊδομάτη, σ’ ένα από το πιο καθαρά ποτάμια στην Ελλάδα, και οδηγούν buggy στα απίστευτης ομορφιάς τοπία που προσφέρει το ανατολικό Ζαγόρι.

Στο δεύτερο επεισόδιο ο Τάσος Δούσης και οι ΕΙΚΟΝΕΣ  ολοκληρώνουν το ταξίδι τους στο «πέτρινο δάσος της Ηπείρου», τα περίφημα Ζαγοροχώρια! Επισκέπτονται το Μεγάλο Πάπιγκο· το «βαρύ πυροβολικό» στο Ζαγόρι, το Μικρό Πάπιγκο· για να θαυμάσουν την Αστράκα, το πανέμορφο Δίλοφο και το Δίκορφο· τον άγνωστο «παράδεισο» της περιοχής. Ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του μένουν έκπληκτοι από τη μοναδική καλοσύνη και φιλοξενία των κατοίκων και από τις επιλογές διαμονής που προσφέρουν τα Ζαγοροχώρια. Φυσικά δεν παραλείπουν να δοκιμάζουν πεντανόστιμα φαγητά και τοπικά ηδύποτα!

Δείτε και τα δύο επεισόδια…

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=D9-WaY09Fbs&t=3s” width=”740″ height=”1040″]

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=UqwmSL9Jd9w” width=”740″ height=”1040″]