Ο λόγος που η Τζωρτζίνα δεν ήθελε να δει τον Μάνο στο νοσοκομείο

Το φως της δημοσιότητας βλέπουν νέα στοιχεία γύρω από την υπόθεση – θρίλερ της Πάτρας και τα όσα συνέβαιναν στην οικογένεια Πισπιρίγκου–Δασκαλάκη, λίγο προτού η 9χρονη Τζωρτζίνα φύγει με βασανιστικό τρόπο από τη ζωή.

Την 8η Απριλίου, ημέρα που η Τζωρτζίνα εισήχθη στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο έχοντας υποστεί την πρώτη ανακοπή που τελικά την άφησε τετραπληγική, όπως αποδείχτηκε από την άρση τηλεφωνικού απορρήτου, το πρώτο άτομο που κάλεσε η Ρούλα Πισπιρίγκου, δεν ήταν ο πατέρας του παιδιού, όπως θα μπορούσε κανείς να φανταστεί.

Σύμφωνα με την εκπομπή Tlive, η 33χρονη κάλεσε τον οικογενειακό δικηγόρο τους μετά από αρκετές ώρες και ο λόγος που έγινε αυτό το τηλεφώνημα ήταν γιατί ο Μάνος Δασκαλάκης ήθελε να δει την 9χρονη στο νοσοκομείο, ωστόσο το παιδί δεν ήθελε να τον συναντήσει.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Τζωρτζίνα είχε δει μερικές ημέρες πριν, τον πατέρα της να χτυπάει την μητέρα της. Τρεις ημέρες πριν μπει το κοριτσάκι στο νοσοκομείο, με κρίσεις που μόνο η Πισπιρίγκου έχει αναφέρει, η ίδια ισχυρίζεται σε μηνύματα ότι το προηγούμενο βράδυ ο Μάνος την χτύπησε.