Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Η όλο νόημα νέα ανάρτηση του ιατροδικαστή Λέων

Μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις στην Πάτρα που επέφεραν την προφυλάκιση της 33χρονης Ρούλας Πισπιρίγκου με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας για την 9χρονη Τζωρτζίνα, ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων προχώρησε σε νέα ανάρτηση στο Twitter.

Αφήνει σαφείς αιχμές, μέσα από την παράθεση στοιχείων από ξένη βιβλιογραφία, ότι αναζητείται και χορηγείται βοήθεια για παθήσεις καρδιάς όταν υπάρχει και το ανάλογο ιστορικό.

Η τελευταία ανάρτηση του ιατροδικαστή αφορά στα υποτιθέμενα προβλήματα υγείας που είχαν οι κόρες της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Ειδικότερα, για τη μεγαλύτερη κόρη του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου διαπιστώθηκε ότι χορηγήθηκε πολύ μεγάλη ποσότητα κεταμίνης.

«Αγενεσία ερεθισματαγωγού συστήματος της καρδιάς σημαίνει απλά ότι ένα αυτοκίνητο κινείται χωρίς μπαταρία. Γίνεται;
Εάν ένας παθολογοανατόμος διαπιστώσει κάτι τέτοιο οφείλει να ζητήσει ενδελεχή έλεγχο σε εξειδικευμένο εργαστήριο που ακόμα και στις ΗΠΑ υπάρχουν ελάχιστα #πατρα» γράφει ειδικότερα στο Twitter με νόημα ο ιατροδικαστής Λέων.

 

Στο μεταξύ, μια νέα αποκάλυψη από τη δικογραφία για την υπόθεση του θανάτου της 9χρονης Τζωρτζίνας στην Πάτρα έρχεται να εγείρει ακόμα περισσότερα ερωτηματικά.

Όπως προκύπτει, το οξύμετρο, με το οποίο οι γιατροί παρακολουθούσαν τις κρίσεις της 9χρονης Τζωρτζίνας ακόμα και από απόσταση, δεν λειτουργούσε, όταν εκδήλωσε το θανατηφόρο επεισόδιο.

Πηγή: protothema.gr